keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Siiri keinuu mekkomuodossa

PaaPiin ihanaakin ihanampi Siiri keinuu -kuosi pääsi vihdoin kaikesta arjen kiirestä huolimatta vaatteeksi asti. Ihastuin tähän kankaaseen sen ilmestyttyä ja ostin kaappiin odottamaan, mutta nyt onneksi löytyi hetki aikaa ommella tästä jotakin. Ja mikäs sen osuvampi stressinpoisto-ompelus kuin simppeli mekko pikkuneidille.

Pientä vaihtelua kuitenkin hain, joten kokeilin mekkoon uutta kaavaa. Tämä mekkonen on siis tehty Ottobren Toffee-jerseymekon kaavalla (lehti 6/2013, kaava nro 4). Kaavasta on jätetty taskut pois, muuten taisin tällä kertaa mennä suunnilleen ohjeiden mukaisesti,

Tein mekon koossa 74 cm, jotta on joitakin vaatteita jo seuraavassa koossakin odottamassa. Ja mekkoja nyt voi muutenkin pitää jo vähän reilumman kokoisenakin, ei haittaa mitään.


Kangas siis on PaaPiin vaaleanpunainen Siiri keinuu -trikoo, joka oli viime syksyn uutuuskuoseja. Hihat puolestaan on tehty yhteensopivasta Pilkku-kankaasta, joka on myös PaaPiin valikoimasta. Vaaleanpunainen resori on Sampsukan valikoimasta. Lisäksi pääntielle tarvittiin neppari, joka on tällä kertaa Prymin pieni käsinommeltava versio.

Kaava oli simppeli ja helppo toteuttaa, varmasti samalla kaavalla valmistuu vielä mekkoja muissakin kuoseissa. Ja huomaathan, että tässä kaavassa tuo pääntien etuhalkio kuului mukaan, enkä ole sitä jälkikäteen joutunut lisäämään ;)

Neiti itse oli silminnähden innostunut mekostaan, eikä tekelettä meinannut saada millään kuvattua ilman, että otokseen eksyy mukaan pienet sormet :)Lopuksi pitää vielä testata, josko saisin Bloglovin-linkityksen toimimaan:
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13032633/?claim=nhtpscfwcyv">Follow my blog with Bloglovin</a>
1 kommentti:

  1. Ja toimihan se blogin omaksi kuittaaminen Bloglovin-sivustolla. Nyt sitten vaan kaikki klikkailemaan tuota Bloglovin-kuvaketta ja seuraamaan blogin päivityksiä sitäkin kautta :)

    VastaaPoista