perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ruokailuessu

Täällä neiti on alkanut harjoitella entistä enemmän itse syömistä. Lopputuloksena on luonnollisesti aina melkoinen sotku, joten päätin tehdä pikasurautuksena hänelle ruokailuessun. Kaavaa ei tarvinnut omasta päästä kehitellä, vaan sellainen löytyi pienen surffailun jälkeen täältä.

Tuossa linkin kaavassa on vain yksi koko, joka sopii n. 6-12 kk ikäiselle. Itse tein tämän suoraan kaavan koossa, mutta toki kokoa on helppo muokata tarpeen mukaan. Tässä vaatekappaleessa kun istuvuus ei ole niin justiinsa :)

Kaapista löytyi Royal-kestoilta tilaamaani laminoitua trikoota, joka soveltui hyvin tähän tarkoitukseen. Lisäksi essuun tarvittiin kanttinauhaa sekä pikkupätkä kuminauhaa hihansuiden huolittelua varten. Tämän ruudullisen kanttinauhan olen tilannut Nappikauppa Punahilkasta. Kanttinauhan menekki on n. 2,5 m, jos essun kanttaa ympäriinsä, kuten tässä on tehty. Tietenkin jos nauhasta on pulaa voi hyvin tyytyä kanttaamaan esimerkiksi vain pääntien ja taskun. 


Essu on mielestäni tosi kätevän mallinen, sillä lepakkohihaisen mallin ansiosta tämä on helppo pukea vaatteiden päälle. Tämä pääsi heti käyttöön ja käyttäjäkin vaikutti tyytyväiseltä lopputulokseen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti