perjantai 2. lokakuuta 2015

Messuterveiset Seinäjoelta

Viime päivät ovat hujahtaneet ohi kiireessä ja ompelusten esittely on jäänyt vähän paitsioon. Lupaan kertoa niistä pian lisää. Tänään kuitenkin pakkasimme ystävän kanssa lapset autoon ja suuntasimme nokan kohti Seinäjokea ja ityömessuja. Ja siellä aikaa hurahtikin kojuja kierrellessä ja löytöjä tehdessä tuntitolkulla.
Tarjonta oli hyvää ja mukaan tarttui kaikenlaista tuikitarpeellista tarviketta. Itseäni kiinnosti tietenkin eniten kangaskojut ja löytyihän sieltä ommeltavaa syksyn iltojen varalle. Kangasostoksia tein Viljamin Puodissa, PaaPiilla sekä Vanja Sealla. Mitään täysin uutta, ihmeellistä ja upeaa messuylläriä ei kankaiden osalta kuitenkaan näkynyt.

Halukkaat ehtivät Seinäjoen messuille vielä huomenna ja sunnuntaina hankkiutumaan rahoistaan eroon. ;)

Kuuluvatko käsityömessut sinun syyssuunitelmiisi? Ja jos kyllä, niin mitä sieltä erityisesti etsit? :)6 kommenttia:

 1. Minua niin harmittaa, kun tämä viikonloppu täyttyi muista pakollisista menoista, enkä päässytkään Sjoen messuille. En ole vielä koskaan kässämessuilla käynyt. Luultavasti tuhlaisin rahani tuttujen kangaskauppiaiden kojuilla, mutta myös korut, napit, langat ja valmiit tuotteet kiinnostaisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kyllä, jos messut jäivät väliin. Toisaalta varmasti aika paljon rahaa säästyi ;)

   Poista
 2. Messuilla on aina mukava pyörähtää. Jyväskylän kässämessuilla tulee kyllä lähes joka kevät käytyä ja ainahan sieltä jotakin mukaan tarttuu :). Vanhat ompelutarvikkeet, esim pitsit ja napit kiinnostaa (täällä yleensä myös antiikkimessut samaan aikaan, jonne pääsee samalla lipulla) ja sitten käsityökirjat ovat heikkouteni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla on kyllä kiva katsella kaikkea pikkutavaraa, jonka hienoutta ei netin kauppoja selaamalla edes huomaa. Itsekin ostin itse asiassa vielä vähän neppareita ja pitsivetskareita, jotka pääsivät unohtumaan kuvasta.

   Poista
 3. Kivalta näyttää! Aiemmin en ole käynyt käsityömessuilla muuta kuin joskus nuorempana äidin apuna, mutta nyt syksyllä odottaa Tampereen messut. Niistä olen jo aika innoissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereen messut ovatkin isot, varmasti on hauska päästä käymään siellä :)

   Poista