tiistai 6. lokakuuta 2015

Pattern testing for SUAT: Fauna Shrug

Scroll down for English

Innostuin alkusyksystä kaavatestauksesta ja tämän puuhan parissa olen jatkanut hieman lisääkin. Tällä kertaa lastenkaavojen sijaan testissä onkin Stitch Upon A Time -yrityksen aikuisten bolerotyyppinen vaate, kaava nimeltä Fauna. 
Tämä bolero on ommeltu koossa XS Majapuun farkunvärisestä trikoosta. Kaavaan olisi kuulunut myös huppu, mutta jätin sen omasta versiostani pois, sillä tätä on tarkoitus käyttää kotosalla esimerkiksi yöpaidan päällä lämmikkeenä. Siten huppu olisi tässä tapauksessa aivan turha. Lisäksi kaavaan on mahdollista liittää myös peukkureiälliset osat hihan jatkopaloiksi, mutta näitäkään ei omassa versiossani ole. Kaavassa on itse asiassa kuusi eri hihavaihtoehtoa ja mahdollisuus lisätä kiinnitysnauha, joten tämän avulla on helppo toteuttaa omia visioita.

Tämä testaamani kaava oli itseasiassa versio numero kaksi, kun myyntiin päätyi versio numero viisi. Esimerkiksi istuvuutta on parannettu testiompelijoiden palautteen perusteella. Itse en kuitenkaan tuota lopullista versiota enää ehtinyt tähän hätään ommella.

SUATin kaavat löytyvät Etsystä, mikäli niistä kiinnostuit. 
I tested the latest ladies pattern by Stitch Upon A Time. This pattern is called Fauna Shrug and it's a nice garment for the cooling weather.

Mine is sewn in size XS in denim jersey. This one is a very simple version with no hood, since I plan to wear it at home over pajamas. The pattern offers six alternatives for the sleeves plus an optional tie. Thus, you can really make lots of different shrug versions with this pattern.

This and other SUAT patterns are available in Etsy.
*Pattern received from Once Upon a Stitch

4 kommenttia:

 1. Veikeän näköinen jakku, hyvin lämmittää varmasti viileinä iltoina :)

  VastaaPoista
 2. Kaavatestaukset on kyllä mielenkiintoista luettavaa. Tulee uusia ideoita ja must have kaavoja tietoon 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa jotakin muutakin kuin mua :D Olen nyt jotenkin niin innostunut tästä puuhasta, kiva päästä töihin suunnittelijoiden kanssa ja nähdä, miten prosessi käytännössä etenee. Ja oppiihan siinä samalla itsekin kaavojen muokkauksesta yhtä ja toista :)

   Poista