keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kevätompelusten yhteenveto

Jos vielä muistatte, niin suunnittelin kevään ompeluksia jo tammikuussa tämän kuvakollaasin muodossa:

Takana onkin ahkera ompelukevät ja nyt on aika miettiä, että ovat toteutuneet ompelukset olleet yhtään suunnitelmieni mukaisia. Kuten kuvasta näkyy, suunnittelin kovasti raitaisia ompeluksia keväälle. Niitä olenkin nyt viime aikoina erityisesti työstänyt ja osa on vielä viimeistelyä vailla. Niistä raportoin siis piakkoin lisää.

Bleiseriin sopivaa raidallista joustocollegekangasta ei etsinnästä huolimatta löytynyt, joten päädyin ompelemaan oman bleiserini mustana ja ostamaan raitaisen version kaupan hyllystä. Säästinpähän samalla raitojen kohdistusten mukanaan tuoman päänvaivan ;)

Ideakuvasta toteutukseen ovat päätyneet myös farkkumekkonen ja löysä neuletakki. Myös kukkakuoseja povasin tulevaksi ja minun ompelupöydälleni päätyviksi. Viimeksi esittelemäni mekkonen edustaakin kukkakankaiden parhaimmistoa. Kukkatrikoota on myös kaapissa vielä odottamassa sitä täydellistä inspiraatiota. (Niin mitä siellä kaapissa EI olisi, kröhöm...)

Kaiken kaikkiaan kevään ompelukset tuntuvat sujuneen aika kivasti suunnitelmien mukaan ja monesta vaatteesta onkin jo ehtinyt muodostua vaatekaapin suosikkeja. Ei ollenkaan hullumpaa!

Mutta mitäs sitten seuraavaksi? Kesä edessä ja loputtomasti luppoaikaa ompeluksiin luvassa? Ei suinkaan. Kesän ohjelmassa nimittäin on paljon reissausta, ulkoilua, ystävien kanssa oleilua, pihapuuhastelua ja kenties hieman ihan vain oleiluakin. Blogin päivitystahti saattaa siis vaihdella kesällä, mutta olen vakaasti päättänyt olla stressaamatta siitä. Ompelen jos ompelen ja bloggaan jos bloggaan. Stressata ehtii sitten taas syksylläkin ;)

Nauttikaahan kesästä armaat lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti