maanantai 25. toukokuuta 2015

Kesämekkoset pikkuneideille

Kuten blogin päivitysvauhdista huomaa, alkaa kevätpuuhat viedä kaiken liikenevän ajan ja ompelulle jäävä aika on välillä kortilla. Eilen kuitenkin ompelulle pyhitettiin aikaa tuntitolkulla, sillä ohjelmassa oli jälleen lanit. Päivän aherruksen tuloksena valmistui (juoruilusta ja syömisestä huolimatta) myös joitakin ompeluksia, joista tässä esittelyyn ensimmäiset.Ompelin ystävän suloisille neitosille samistelumekot kesään Käpysen limenvihreästä Pitsisydän-trikoosta. Mekot on tehty jo aiemmin testatulla ja hyväksi todetulla Ottobren 1/2014 Blue orange -luomuvelourmekon kaavalla (kaava nro 13). Muuten noudatin kaavaa, mutta pituutta lisäsin molempiin mekkoihin joitakin senttejä. Nämä mekkoset on tehty koossa 92 cm ja 110 cm.

Kanttasin pääntiet ja hihansuut limenvihreällä resorilla. Olen ostanut sen käsityömessuilta, mutta sen tarkempaa alkuperää ei ole muistissa. Rypytykset puolestaan tein tuttuun tapaan Framilonilla.

Ihan kivat perusmekkoset näistä tuli. Ei kun postisedän matkaan vaan ja uusia omistajia kohti. Toivottavasti kesäkelit jo kohta koittaa, vaikka näiden liivimekkojen alle käy kyllä periaatteessa villakerrastotkin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti