keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vauvalahja pikkuneidille

Sukuun syntyi ihana pieni neiti, jolle piti tietenkin saada lähettää jotain söpöä lahjaksi. Ostin taannoin Kööpenhaminan reissultani tätä ihanaa metsäneläintrikoota Stoff og Stilistä. Kangas olikin omiaan pikkumekkoseen. Kaavaksi valikoitui yksi lemppareistani, eli Ottobren Speedy girl -trikoomekko (kaava nro 1 lehdestä 3/2013). Tämä mekko on tehty koossa 62 cm ilman saumanvaroja ja toiveissa olisi, että mekko olisi siten kesällä sopiva käytettäväksi. Toki tätä voi hyvin pitää myös sukkisten ja bodyn kanssa myös viileämmillä ilmoilla.

Eläinkankaan lisäksi mekkoon tarvittiin ainoastaan resoria ja framilonia. Resoriksi valitsin punaisen Stoff og Stilin resorin, ja framilon puolestaan on Karnaluksista.

Mekon kaveriksi laitoin pakettiin vielä pöllötuttinauhan, jonka tarvikkeet on tilattu Nappikauppa Punahilkasta. Vauvaompelukset ovat kyllä niin ihania, onneksi tuttavapiiriin on tulossa uusia pieniä ihmisiä tasaisella tahdilla, niin näitä pieniä lahjoja saa ommella jatkossakin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti