perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kesäasu - KCW summer outfit

Scroll down for English.

Ompeluhaasteviikon teeman merkeissä pitäydyn eläinompeluksissa. Tällä kertaa vuorossa on kesäasu tytölle. Ompelin hänelle t-paidan ja pipon Jyväskylän kangaskaupan Bambit-digitrikoosta sekä legginsit Noshin farkkucollegesta.
T-paita on Ottobren Spot fish -kaavalla ommeltu (3/2014, kaava nro 3). Valitsin paitaan rypytetyt hihat, eli kaavavaihtoehdon B. T-paidan kanttaukset on tehty Stoff och Stilin luonnonvalkoisella resorilla.

Solmupipo on tehty omalla kaavalla ja se onkin tosi simppeli tehdä. Jos kiinnostusta löytyy, niin voin toki latailla kaavan joku päivä tänne myös muiden iloksi. Ja jos ihmettelit pipon tarpeellisuutta niin kyllä, uskon että sille löytyy käyttöä myös kesällä ;)

Kuviollinen paita kaipasi seurakseen neutraalit housut, jotka tein mintunvärisestä farkkucollegesta. Kaavana näissä on Ottobren Rainy sky -legginsit (4/2012, kaava nro 2). Tein juuri samalla kaavalla pöksyt ystävien vauvalle ja koska ne näyttivät niin söpöiltä piti kaavaa kokeilla myös omalle tytölle. Mitoitus vaikuttaisi olevan melkoisen reilua, kuten Ottobrella usein on tapana. Koko asu on tehty koossa 74 cm.


I wanted to sew a summer outfit for my little girl and here is the outcome. T-shirt and beanie are made of bambi print jersey and the leggings' fabric is jean-like jersey from Nosh collection.

The patterns are again from Ottobre magazine, except for the beanie, which is my own pattern. The t-shirt is made with Spot fish pattern (3/2014, pattern no 3, sleeve option B) and the leggings with Rainy sky (4/2014, pattern no 2). The whole outfit is in size 74 cm (9M). The pattern sizes, especially the leggings, are big though, so make sure to take some measurements from your kid before cutting your favorite fabric.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti