lauantai 11. huhtikuuta 2015

Peruspaita taaperolle

Peruspaidoille on aina tarvetta, erityisesti neutraalin värisille sellaisille. Ompelinkin neidille paidan PaaPiin harmaasta Hipun Puutarha -trikoosta. Kangas on odottanut visiota kaapissa jo tovin, mutta nyt sellainen vihdoin löytyi. Trikoon kaveriksi kokeilin harmaavalkoraitaista resoria, jonka ostopaikan olen jo ehtinyt unohtaa.

Kaavana paidassa on aiemminkin käyttämäni Ottobren Meadow Green -jerseypusero (kaava nro 4, 4/2014). Tein paidan koossa 74 cm, mutta lisäsin hihoihin ja helmaan hieman lisäpituutta. Olen nimittäin aiemmin todennut, että tässä kaavassa pituuden lisääminen on tarpeen.

Paidasta tuli mielestäni aika söpö :) Ja erityisen passeli pari esimerkiksi vaaleanpunaisille housuille, joita neidin kaapista löytyy riittämiin. Kankaasta tykkään kyllä kovasti. Mitähän sitä keksisi loppupalasta, ideoita?Joko olet muuten osallistunut kirja-arvontaan Vaapulassa? Jos et, niin kipin kapin mars. Palkintoina piakkoin ilmestyvää Mekkotehdas aikuisille -kirjaa, jota odotan jo innolla. Lasten kaavakirja on niin ihana, joten toiveet on korkealla myös aikuisten kirjan suhteen. Arvontasivulle pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

http://virvalilja.blogspot.fi/2015/04/vaapulan-vitoset-arvonta.html?hc_location=ufi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti