maanantai 28. maaliskuuta 2016

Museopäivä

Vapaapäivän kunniaksi käväistiin retkellä museossa. Lapsi kun rakastaa tällaisia paikkoja, joissa riittää katsottavaa ja tehtävää. Päivän asuksi valikoitui farkut ja jokin aikaa sitten ompelemani simppeli peruscollege, josta on heti muodostunut lempparikäyttövaate. Kankaana paidassa on Pehemiän Babushka Roses -joustocollege. Hihat puolestaan on tehty Jyväskylän kangaskaupan harmaan talvitrikoon jämistä, joita kaapin perukoilta vielä löytyi. Väriltään hihat sopivat kuvion harmaaseen kuin nakutettu ja mielestäni ne rauhoittavat kokonaisuutta kivasti. 


Kaavana paidassa on Ottobren raglan, tarkalleen ottaen muistaakseni Little lamb (4/2012) koossa 92 cm. Todella passeli kaava hoikahkolle lapselle, jolle Ottobren kaavat on monesti olleet aika lyhyitä ja leveitä. Näitä teen takuulla lisääkin, harvinaisen helppo ja nopea ompeluprojekti!
Pitääpä muuten mainita, että tämä ruokailuessu on ollut ehdottomasti käytetyin ja tarpeellisin ompeluprojektini! Hihat tosin alkavat olla vähitellen aika naftit, joten pitänee ommella hieman isonnettu versio essusta neidille. En nimittäin usko, että pasta bolognesen syöminen onnistuu vielä hetkeen ilman mittavaa sotkua ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti