tiistai 26. elokuuta 2014

Päähänpistosta toteutukseen

Olen ommella suhautellut kaikenmoisia luomuksia jo pienestä pitäen. Tuotoksia on vuosien varrella nähty jos jonkinmoisia, sekä onnistuneita että vähemmän loistokkaita.. Ompelun makuun pääsin mummulassa, jossa kyhäsin mummun kärsivällisellä opastuksella ja hänen vanhan Singerinsä avulla jämätilkuista kaikkea luovaa, pääasiassa Barbien vaatteita. Olihan se nyt erityisen hienoa saada nukelle päälle samaa kangasta oleva kolttu kuin itselläkin.

Harrastus on välillä ollut takaa-alalla, kun muut kiireet ovat vieneet kiinnostuksen ja ajan. Pikkuneidin tulo perheeseemme kuitenkin herätti ompeluinnostuksen uudelleen. Onhan noita pikkuihmisen vaatteita nyt huomattavasti mukavampaa hurautella kasaan kuin esimerkiksi vaatetta itselle. Ja lastenvaatekankaat, niiden suhteen mopo on kyllä karannut käsistä jo lopullisesti. Tilanne oli vielä kohtuullisesti hallussa, kun kävin ostoksilla vain paikallisessa putiikissa. Mutta tuo nettishoppailu, kun alkuun pääsee niin eihän sitä voi lopettaa! Kangaspaketteja tulee ovista ja ikkunoista, kaikkea ihanaa on vain aivan liikaa tarjolla. Ja kun ei osaa päättää, on hamstrattava kaikkea. Mutta tulee niistä sentään tehtyäkin, joten ei ne hankinnat nyt hukkaan sentään mene ;)

Blogin kirjoittaminen ei ole koskaan tuntunut omalta jutultani, mutta mies ideaa väläytti ja sitä tässä muutaman kuukauden sulateltuani taidan olla valmis kokeilemaan. Muiden tuotoksia kun on niin kiva ihailla, joten miksen siis minäkin laittaisi lusikkaani soppaan. Ja mikäs sen osuvampi nimi tälle blogille kuin mekkosirkus, koska a) mekkojahan ne tuotokset aika usein tuppaavat olemaan, ja b) sirkusta on tarjolla tässä huushollissa joka rintamalla, sekä ompeluksissa että arjessa. Joten tervetuloa mukaan!

2 kommenttia: